5 mars 2017
15:50

Torsby IF

Referat: IFK Hammarö - Torsby IF

Matchen startar jämt och båda lagen spelar bra men byter mål med varandra. Ingrid är den som har bäst lycka inledningsvis och gör 3 av våra första 4 mål. Efter ca 10 minuter börjar vi komma upp i riktigt grym nivå bakåt ocH Mathilda leker vägg (i vanlig ordning). Helt plödsligt har Torsby det riktigt tungt och vi trycker och trycker vilket leder till att det står 16-7 i Halvlek! Mot Torsby som vi alltid spelar jämt mot! Vi talar då om att inte slappna av och spela på 0-0.

Andra halvlek börjar som första och det är jämt. Torsby har nästan övertaget litet och kommer ikapp med några bollar. Då tar vi time-out, Mathilda stänger igen och vi steppar upp bakåt. 4 utvisningar har vi i matchen men Torsby lyckas ändå bara med 7 spelmål i andra och flera av dem var kontringar pga bollstölder.
Alla gör mål igen och vi har en riktigt grym laginsats. Jag vill dock lyfta fram tre frekvenser lite extra framåt:
-Mattis kontringspass till Maja, en delikatess.
-Ninas inspel till Ingrid på Linjen när hon först drar på sig 3 Torsbyspelare.
-Ninas pass till Clara som hon lägger på studs förbi försvararen och Clarakommer mellan 1 och 2 sopren!
Bakåt vill jag lyfta fram Mattis ALLA frilägesräddningar samt ALLAS kämpainsats från 1 till 3.
Tycker bara det är synd att inte Lisa eller Wilma fick sin tredje tvåa så vi kunde få ett rött, är dags nu!